Lingxiu Laser ви помага да разберете безопасността зад маската

UV влакна лазерно маркиране-machien

The epidemic caused by the new coronavirus is raging all over the world in 2020. Masks can effectively block the infiltration of droplets, blood, body fluids and secretions, interrupt the spread of the virus, and become a necessity of life at this stage. The demand has surged. Many countries and regions have the problem of scarcity of masks. Many manufacturers urgently increase the production of mask machines. The surface printing of masks requires molds and a large amount of ink. The molds cannot be in place in time. Large amounts of ink printing cause great environmental pollution, resulting in a large number of whiteboard masks on the market (no ) Information identification mask). No printing masks flow into the market, giving some unscrupulous traders an opportunity to take advantage of; because some inferior masks are rampant in the market, they are extremely harmful to consumers' health.

Най-добрият начин за решаване на този проблем е да се позволи на масовия потребител лесно и бързо да идентифицира информацията за маската, като знае какво може и какво не може да се купи. За предприятията е още по-спешно да подобрят допълнително контрола на качеството и изграждането на марката на процеса на производство на маски.

Традиционният метод за маркиране използва главно технологията за кодиране с мастило, но най-големият недостатък на тази технология в съществуващия процес на производство на маски е, че тя не може да бъде гъвкава и ще причини замърсяване на околната среда. Това води и до факта, че маските не могат да се разширят, за да отговорят на производствените нужди през специалния период. ,

Гъвкавото производство на лазери се използва в големи количества в различни индустрии. Защитата на околната среда от мастилото за разделяне и високата степен на разпознаваемост на продуктите са признати и използвани от голям брой компании за хранителни продукти. В отговор на актуалния проблем с логото на пазара на маски, Lingxiu Laser извърши съответни разработки и експерименти за процеси и стартира нова технология за лазерен печат без мастило, която може да промени усъвършенстването на логото на маска, да подобри цялостното качество на продукта и засилват влиянието на марката на маската от качеството.


Време за публикуване: май-06-2020
robot
robot
robot
robot
robot
robot