Årsager til fejl i laserskæremaskiner

1. Skærematerialets tykkelse overstiger standarden.

Tykkelsen på pladen, der kan skæres af en almindelig metallaserskæremaskine, er mindre end 12 tykkelser. Jo tyndere pladen, jo lettere er det at skære, og jo bedre er kvaliteten. Hvis pladen er for tyk, vil laserskæremaskinen være vanskelig at skære. Under betingelsen for at sikre opskæringen vil bearbejdningsnøjagtigheden være fejl, så pladens tykkelsesfaktor skal bestemmes.

2. Laserudgangseffekten er ikke op til standard.

Når laserskæremaskinen tages i brug, er det nødvendigt at sikre, at laserudgangseffekten når standarden. Generelt, jo højere laserudgangseffekt, jo bedre er skærekvaliteten på den samme tykkelse af pladen.

3. Grovheden på det skårne ark.

Generelt er det, at jævnere overfladen på skærematerialet er, desto bedre er skærekvaliteten.

4. Fokuspositionen er ikke nøjagtig.

Hvis fokuset på laserskæremaskinen ikke er på linje, vil det direkte påvirke skærenøjagtigheden, så det er nødvendigt at kalibrere og kontrollere, før du kører. Du kan også købe LXSHOW autofokuserende laserhoved, når du vælger maskinen, autofokusering, for at sikre skærenøjagtigheden.

5. Behandlingshastighed.

Laserskæremaskinens skærehastighed påvirker direkte nøjagtigheden af ​​processen. Derfor skal skærehastigheden og materialet tilpasses bedst før operationen.


Posttid: Jun-28-2020
robot
robot
robot
robot
robot
robot