Case klasik

  • Panuntun laser

    Panuntun laser

    Panuntun laser minangka teknologi modifikasi lumahing anyar. Iki nambah materi cladding ing permukaan substrat lan nggunakake balok laser kepadatan energi dhuwur kanggo nyampur karo lapisan lancip ing permukaan materi kanggo nggawe lapisan cladding aditif sing digabungake karo metallurgy ing permukaan. ...
    Waca liyane
  • Lapisan permukaan laser lan reresik sadurunge lapisan

    Lapisan permukaan laser lan reresik sadurunge lapisan

    Waca liyane
  • titik welding aser lan lapisan oksida

    titik welding aser lan lapisan oksida

    Pembersih laser Lingxiu mbusak bahan tambahan, bahan ferrous lan non-ferrous ing polusi ing logam, saengga jurang kwalitas welding lan kurang apik, lan welds katon sawise papan welding dibersih. Lumahing baja lan aluminium bisa di resiki luwih dhisik sawise welding. Aku ...
    Waca liyane
  • Laser reresik minyak (kajaba cat)

    Laser reresik minyak (kajaba cat)

    Laser cleaning oil stain (except paint) The cross-sectional view of the paint residue is exactly the opposite of the shape trend of the light intensity distribution we saw. This is because the heat generated by the strong light distribution is much higher than the weak light. Our experimental r...
    Waca liyane
  • Ngilangi karat laser

    Ngilangi karat laser

    Bisa di resiki kanthi cepet, kanthi resik lan kanthi akurat kanggo ngilangi lapisan teyeng permukaan Pemprosesan mesin peralatan karat Portable ora ngrusak substrate; Bisa digunakake kanggo wektu sing suwe kanthi biaya operasi sing murah; Peralatan bisa nyadari operasi otomatis lan operasi sing gampang; Prot lingkungan
    Waca liyane
  • Cithakan ban karet laser

    Cithakan ban karet laser

    Nalika tantangan kanggo ngresiki cetakan ban, laser Lingxiu wis duwe solusi lengkap sing efisien lan cepet-saka genggem kanggo sistem pembersihan laser kanthi otomatis. Lumahing kompleks. Sistem reresik laser otomatis bisa ngresiki pirang-pirang komponen cetakan kanthi akurat, ...
    Waca liyane