Laser Welding Machine

welding laser serat

853a64975

mesin iki cocog kanggo welding saka emas, perak, titanium, nikel, timah, tembaga, aluminium lan logam lan bahan logam campuran sawijining, bisa entuk welding tliti padha antarane logam lan logam sing béda, wis digunakake digunakake ing peralatan aerospace, damel kapal, instrumen, produk mechanical lan electrical, automotive lan industri.

welding laser serat

9bbd8008

Aplikasi Kang digunakake digunakake ing aviation, mesin, Pabrik mobile, komunikasi, industri kimia, peralatan listrik, hardware lan mobil Pabrik Automobile Spare Parts: hydraulic jacking lever, Filter, sensor, tutup elektromagnetik Lithium baterei: columnar nut tutup Mobile telpon: tab, backboard Elektronik Industri: sensor, motor rotor, kapasitansi, mlayu susul-susulan Kitchenware & Bath Appliances: ceret, kran banyu, pancing, trough, pawon ventilator etc.