Tabel ring perhiasan emas perak welding Oli laser 100w 200W 300w 400w

Short Description:


  • FOB Reference Price Range USD: 2000-5000
  • Panggil Model: LXW-200 / 300W
  • Mimpin: 3 apa dina
  • Term Pembayaran: T / T; Alibaba tanggungan perdagangan; Union West; Payple; L / C.
  • Size Machine: 970mm * 600mm * 740mm (L * W H *)
  • Bobot mesin: 100KG
  • Brand: LXSHOW
  • Warranty: 2 taun
  • Shipping: Miturut segara / By online / By tanah
  • Detail produk

    machine tulis

    Aplikasi Lan Samples

    karakter

    machine Parts

    Teknologi paramèter

    Informasi Company

    Hot Products

    dfd (3)

    Perhiasan / dental laser machine weldeing khusus kanggo welding laser perhiasan saka produk, utamané dipigunakaké ing emas, tembaga, stainless steel lan salaka rerenggan bolongan lan Titik welding blisters.This welding laser iki digunakake digunakake ing perhiasan, dental, Ad lapangan tandha, prospek pasar apik.

    dfd (2)

    1.Jewelry laser welder iku dhuwur tliti (ukuran titik 0.1-2mm) welding methold lan laser Beam banget lancip.
    2.Laser cepet, frekuensi bisa tekan 20HZ.
    3. Jewelry, kaca tingal pigura, jamur, untu dental kudu laser welding cara kang duwe joints welding ayu.
    4.Jewelry Laser welding iki digunakake digunakake ing kabeh jinis logam kaya emas, sillver, tembaga, aluminum.steel lan titanium!
    Welding 5.Laser wis produk anyar, Tuku prodhuk iki bisa bantuan menang pasar cleaning majeng!
    6.We Pabrik sumber daya kang duwe kauntungan gedhe ing prices lan sawise layanan sale.
    Lawang 7.Engineer kanggo layanan lawang.

    dfd (1)

    Jeneng Product

    200W Murah Portable Mini Spot Gold Silver Jewelry Machine Laser WeldingFactory Price

    Model No.

    LXW150

    LXW200

    laser Source

    Nd: YAG

    laser gelombang

    1064nm

    dirating Power

    150W

    200W

    Energy laser

    80J

    100J

    pulsa Jembar

    ≤20ms

    pulsa Frequency

    ≤50Hz

    Beam Diameter

    0.1-3.0mm

    Power Supply

    220V ± 10% / 50Hz lan 60Hz kompatibel

    ngisi System

    mikroskop 10X

    kamar Katerangan

    lampu bunder LED

    paramèter lampah

    10 kelompok

    Protection Lansiran

    aliran tandha

    Language Tampilan

    Chinese / English

    Shield Gas Supply

    Salah line (Argon)

    cooling System

    chiller banyu

    Konsumsi Power

    6.5 KW

    7,5 KW

    Welding Chamber Ukuran

    340mm * 540mm * 180mm (L * W H *)

    machine Ukuran

    Welder: 850mm * 500mm * 600mm (L * W H *)

    Chiller: 430 * 370 * 585mm (L * W * H)

    mlaku Environment

    5 ℃ -30 ℃, 5% -75% asor

    Bobot resik

    90KG

    DFS (1)

    b4effdf1 3568cac51 2d17ca401
    mesin Serat laser welding stainless steel logam Tabel ring perhiasan emas perak welding Oli laser Desktop mirah china perhiasan welding laser

    Ndeleng >>>>> MORE


    KONTAK US >>>>>


    2316

    Klik kene Hubungi kita Kanggo Sample Free


  • : Previous
  • Next:

  • dfd (3)

    Perhiasan / dental laser machine weldeing khusus kanggo welding laser perhiasan saka produk, utamané dipigunakaké ing emas, tembaga, stainless steel lan salaka rerenggan bolongan lan Titik welding blisters.This welding laser iki digunakake digunakake ing perhiasan, dental, Ad lapangan tandha, prospek pasar apik.

    dfd (2)

    1.Jewelry laser welder iku dhuwur tliti (ukuran titik 0.1-2mm) welding methold lan laser Beam banget lancip.
    2.Laser cepet, frekuensi bisa tekan 20HZ.
    3. Jewelry, kaca tingal pigura, jamur, untu dental kudu laser welding cara kang duwe joints welding ayu.
    4.Jewelry Laser welding iki digunakake digunakake ing kabeh jinis logam kaya emas, sillver, tembaga, aluminum.steel lan titanium!
    Welding 5.Laser wis produk anyar, Tuku prodhuk iki bisa bantuan menang pasar cleaning majeng!
    6.We Pabrik sumber daya kang duwe kauntungan gedhe ing prices lan sawise layanan sale.
    Lawang 7.Engineer kanggo layanan lawang.

    dfd (1)

    Jeneng Product

    200W Murah Portable Mini Spot Gold Silver Jewelry Laser Welding Machine Factory Price

    Model No.

    LXW150

    LXW200

    laser Source

    Nd: YAG

    laser gelombang

    1064nm

    dirating Power

    150W

    200W

    Energy laser

    80J

    100J

    pulsa Jembar

    ≤20ms

    pulsa Frequency

    ≤50Hz

    Beam Diameter

    0.1-3.0mm

    Power Supply

    220V ± 10% / 50Hz lan 60Hz kompatibel

    ngisi System

    mikroskop 10X

    kamar Katerangan

    lampu bunder LED

    paramèter lampah

    10 kelompok

    Protection Lansiran

    aliran tandha

    Language Tampilan

    Chinese / English

    Shield Gas Supply

    Salah line (Argon)

    cooling System

    chiller banyu

    Konsumsi Power

    6.5 KW

    7,5 KW

    Welding Chamber Ukuran

    340mm * 540mm * 180mm (L * W H *)

    machine Ukuran

    Welder: 850mm * 500mm * 600mm (L * W H *)

    Chiller: 430 * 370 * 585mm (L * W * H)

    mlaku Environment

    5 ℃ -30 ℃, 5% -75% asor

    Bobot resik

    90KG

    DFS (1)

    b4effdf1 3568cac51 2d17ca401
    mesin Serat laser welding stainless steel logam Tabel ring perhiasan emas perak welding Oli laser Desktop mirah china perhiasan welding laser

    Ndeleng >>>>> MORE


     

    KONTAK US >>>>>


    2316

    Klik kene Hubungi kita Kanggo Sample Free