класичен случај

 • Ласерско обложување

  Ласерско обложување

  Ласерското обложување е нова технологија за модификација на површини. Додава материјал за обложување на површината на подлогата и користи ласерски зрак со висока енергетска густина за да го спои со тенок слој на површината на материјалот за да формира додаток слој за обложување во комбинација со металургија на површината. ...
  Прочитај повеќе
 • Ласерска површина за чистење на површината и предтретман пред обложување

  Ласерска површина за чистење на површината и предтретман пред обложување

  Прочитај повеќе
 • место за заварување за чистење асер и оксид слој

  место за заварување за чистење асер и оксид слој

  Ласерското чистење Lingxiu ги отстранува адитивите, обоените и обоените метални нечистотии на металот, така што квалитетот на заварување и празнини на празнините е висок, а заварите се видливи откако ќе се исчисти местото на заварувањето. Површините за заварување од челик и алуминиум може да се чистат однапред по заварувањето. Јас ...
  Прочитај повеќе
 • Дамка за ласерско масло за чистење (освен боја)

  Дамка за ласерско масло за чистење (освен боја)

  Laser cleaning oil stain (except paint) The cross-sectional view of the paint residue is exactly the opposite of the shape trend of the light intensity distribution we saw. This is because the heat generated by the strong light distribution is much higher than the weak light. Our experimental r...
  Прочитај повеќе
 • Отстранување на ласерско 'рѓа

  Отстранување на ласерско 'рѓа

  Може да се исчисти брзо, чисто и прецизно за да се отстрани површинскиот слој на 'рѓата Преносната обработка на машината за отстранување на' рѓа не го оштетува подлогата; Може да се користи подолго време со ниски оперативни трошоци; Опремата може да реализира автоматско работење и едноставна работа; Протокол за животна средина ...
  Прочитај повеќе
 • Ласерски калап за гума за чистење на гуми

  Ласерски калап за гума за чистење на гуми

  Кога се појавува предизвик за чистење на калапите за гуми, ласерскиот „Lingxiu“ веќе има комплетен пакет на ефикасни и брзи решенија - од рачни до целосно автоматски системи за ласерско чистење. Исчистете сложени површини. Автоматскиот систем за чистење на ласер може точно да исчисти голем број компоненти на мувла, ...
  Прочитај повеќе