Ласерско заварување машина

ласерско заварување влакна

853a64975

Оваа машина е погодна за заварување на злато, сребро, титаниум, никел, лим, бакар, алуминиум и други метали и легури материјал, може да се постигне истата прецизност заварување меѓу метал и различни метали, е широко се користат во воздушната опрема, бродоградба, инструментација, механички и електрични производи, автомобилската индустрија и други индустрии.

ласерско заварување влакна

9bbd8008

Апликацијата за која се користат за воздухопловство, машини, мобилни производство, комуникации, хемиската индустрија, електрична опрема, хардвер и автомобилската производство на автоделови: хидраулични дигање на рачката, филтер, сензор, електромагнетниот вентил Литиум батерија: колонообразен капа орев Мобилен телефон: tab, таблата електронската индустрија: сензор, роторот мотор, капацитивност, реле Прибор & Bath апарати: котел, тапа, кука, доживеал, кујна вентилатор итн