Faʻafefea ona tausia le laser cutting machine

Faamamaina o le ili
O le maualalo ole vevela o le ili e faʻaaogaina ile masini e mafua ai le tele o le pefu mautu e faʻaputu i totonu o le ili ma le ea ea, o le a mafua ai le ili e faʻateleina le tele o leo, ma e le faʻatagaina i le pefu ma manogi aveeseina.
Faiga faʻalelei
Tausiga taamilosaga: tasi i le masina

Faamamaina o le tane vai
A o le i faʻagaioia ile masini, ia mautinoa e siaki le lelei o le vai o le suavai-malulu tane tane. O le vai lelei ma le vevela o le faʻamatuʻu vai e aʻafia ai le suia o le mea e fesuiaʻi.
Tausiga auala: Suia le vai feololo i taimi uma ma fufulu le tane vai.
Tausiga vaitaimi: faʻatasi i le ono masina, pe a fai o le a le toe faʻaaogaina le masini mo se taimi umi, sui ae leʻi faʻaaogaina

Faamamaina le tioata
O le leisa malamalama e atagia pe taulaʻi e nei tioata ona oso mai lea mai le leisa lauulu. O tioata e faigofie ile efuefu ma isi eleelea, lea e mafai ona mafua ai le laser wear poʻo tioata faaleagaina.
Tausiga metotia: Siaki le faʻata i masina uma lua, siaki le mata puipui pe tioata taula i luma ma pe a maeʻa galuega i aso uma, pe afai e maua e palapala, faamolemole aveese ma le lelea polo lapisi muamua, pe a fai e le mafai ona aveeseina, faamolemole faʻaaoga fufulu sapalai Aua le faʻaaogaina le vai ma le ava malosi, solo lemu i le itu e tasi, afai e faʻaleagaina, faʻamolemole sui vave.
Tausiga taamilosaga: tasi i taeao uma ma afiafi, puipui pe faʻaautu taula, faʻatasi i le masina faʻata.

Toe faaleleia o le faovilivili, faʻafesoʻotaʻi
A maeʻa le faʻagaioia o le gaioiga o le saoasaoa, o le fao ma le faʻafesoʻotaʻiina o le lafo fesoʻotaʻiga e faigofie ona faʻaleleia, lea o le a afaina ai le mautu o le faʻaogaina masini. O le mea lea, i le taimi o le faʻagaioiga o le masini, faʻamolemole matau pe i ai ni leo le masani ai poʻo ni mea le masani ai i vaega o loʻo lafoina. O le gaosi oloa faia fetuunaiga ma tausiga.
Tausiga auala: Fesootai masani i le gaosi oloa i luga o le meafaigaluega tulaga ma le tausiga.
Tausiga taamilosaga: tasi i le masina
Faʻamama le nofoaafi
Rails ma fata, o se tasi o le vaega autu o le masini, o lona galuega o le taiala pe lagolago. I le taimi o faʻagaioiga o masini, o le tele o le efuefu ma le asu o le a gaosia i le faʻagaioiga o le gaosia vaega. O nei asu ma le efuefu o le a teuina i luga o le laina o taʻiala uila ma le fata mo se taimi umi, lea o le a afaina ai le faʻagaioiga tonu o le meafaigaluega.
Tausiga auala: Muamua, soloi le muamua suauu faʻafefeteina ma le pefu i luga o le slideway ma se le lalagaina ie. A maeʻa le solo ona fufulu, soloi le suauu faʻafefeteina i luga o le faʻaseʻe uila ma fata mo le tausiga.
Tausiga taamilosaga: tasi i le vaiaso

Siaki le ala vaʻaia aʻo leʻi amataina
O le auala ala vaʻaia o le leisa tipi masini e taulaʻi i le faʻata ma le tioata pe na o le tioata. O faʻata uma lava ma tioata e faʻasaʻo i vaega a le masini, e mafai ona 'eseʻese mea, ma e masani lava e le galue. A iai se faʻaitiuga, o le gatete o le a mafua ai sina laititi esega i le taimi o le gaioiga, o lea e manaʻomia ai le asiasiga masani.
Tausiga metotia: A o le i galue i aso uma, e faʻaaogaina e le tagata faʻaaoga i luga ole moli moli ina ia iloa ai pe e masani le ala vaʻai.
Tausiga taamilosaga: O le taulaga opitika o coaxial faatasi i le aso, ma le ala opitika totonu o le taimi e tasi e ono masina
o sosoo ai vitio o masini vavaeina leisa alava:
https://youtu.be/vjQz45uEd04

oʻoaso ua molia ai


Taimi Post: Ape-23-2020
robot
robot
robot
robot
robot
robot