Rast klasik

 • Veshja me lazer

  Veshja me lazer

  Veshja me lazer është një teknologji e re për modifikimin e sipërfaqes. Shton një material veshjeje në sipërfaqen e substratit dhe përdor një rreze lazer me densitet të lartë energjie për ta bashkuar atë me një shtresë të hollë në sipërfaqen e materialit për të formuar një shtresë shtresë shtresash të kombinuar me metalurgji në sipërfaqe. ...
  Lexo më shumë
 • Veshja sipërfaqësore e pastrimit me lazer dhe parafabrikimi para veshjes

  Veshja sipërfaqësore e pastrimit me lazer dhe parafabrikimi para veshjes

  Lexo më shumë
 • aser vend i saldimit dhe shtresa e oksidit

  aser vend i saldimit dhe shtresa e oksidit

  Pastrimi me lazer Lingxiu heq aditivët, papastërtitë prej metali dhe ngjyra me ngjyra në metal, në mënyrë që cilësia e boshllëqeve të saldimit dhe brazing të jetë e lartë, dhe bashkimet janë të dukshme pasi të pastrohet vendi i saldimit. Sipërfaqet e saldimit të çelikut dhe aluminit mund të pastrohen paraprakisht pas saldimit. I ...
  Lexo më shumë
 • Njollë për pastrimin e vajit me lazer (përveç bojës)

  Njollë për pastrimin e vajit me lazer (përveç bojës)

  Laser cleaning oil stain (except paint) The cross-sectional view of the paint residue is exactly the opposite of the shape trend of the light intensity distribution we saw. This is because the heat generated by the strong light distribution is much higher than the weak light. Our experimental r...
  Lexo më shumë
 • Heqja e ndryshkut nga lazeri

  Heqja e ndryshkut nga lazeri

  Mund të pastrohet shpejt, pastër dhe saktë për të hequr shtresën e ndryshkut sipërfaqësor Përpunimi i pajisjes së makinerisë për heqjen e ndryshkut nuk dëmton substratin; Mund të përdoret për një kohë të gjatë me kosto të ulët operative; Pajisjet mund të realizojnë funksionimin automatik dhe funksionimin e thjeshtë; Prot mjedisor ...
  Lexo më shumë
 • Formë gome për pastrimin e gomës

  Formë gome për pastrimin e gomës

  Kur shfaqet sfida e pastrimit të formave të gomave, lazer Lingxiu tashmë ka një seri të plotë të zgjidhjeve efikase dhe të shpejtë - nga manuali deri tek sistemet plotësisht automatike të pastrimit të lazerit. Pastroni sipërfaqe komplekse. Sistemi automatik i pastrimit me lazer mund të pastrojë me saktësi një numër të madh të përbërësve të mykut, ...
  Lexo më shumë