Laser Welding Machine

saldim lazer fiber

handheld laser welding machine sample

Kjo makinë është i përshtatshëm për saldim prej ari, argjendi, titan, nikel, kallaj, bakër, alumin dhe metale të tjera dhe materiale të saj aliazh, mund të arrijë të njëjtën saldim saktësi mes metaleve dhe metale të ndryshëm, ka qenë përdorur gjerësisht në pajisjet e hapësirës ajrore, ndërtimit të anijeve, orkestrim, produkte mekanike dhe elektrike, automotive dhe industri të tjera.

saldim lazer fiber

laser welding machine sample

Aplikimi u përdorur gjerësisht në aviacionin, makineri, prodhimin celular, komunikimit, industria kimike, pajisjet elektrike, hardware dhe prodhimin e automobilave Automobile Pjese Kembimi: hidraulike levë jacking, filtër, sensor, valvulave elektromagnetike Lithium Battery: kolone arrë kapak Telefoni celular: tab, tabeles Industria elektronike: sensor, helikë motor, vëllim, rele gatimi & Bath Pajisje: kazan, rubinet, fiksohem, lug, ventilator kuzhine etj