Case Palasik

  • Pelapisan laser

    Pelapisan laser

    Panawaran laser nyaéta téknologi modifikasi permukaan anyar. Éta nambihan bahan cladding dina permukaan substrat sareng nganggo pancaran laser énergi énergi anu luhur pikeun sekeringna ku lapisan ipis dina beungeut bahan pikeun ngabentuk lapisan cladding aditif anu digabungkeun sareng metalurgi dina beungeut cai. ...
    Maca deui
  • Pelapisan palapis laser sareng pretreatment sateuacan palapis

    Pelapisan palapis laser sareng pretreatment sateuacan palapis

    Maca deui
  • aser ngabersihkeun tempat las sareng lapisan oksida

    aser ngabersihkeun tempat las sareng lapisan oksida

    Pembersih laser Lingxiu ngaluarkeun aditif, pangotor logam sareng ferrous sareng non-ferrous dina logam, supados kualitas jampel sareng jurang anu luhur, sareng kimpal katingali saatos tempat kimpalan dibersih. Beungeut kimpalan tina baja sareng alumunium tiasa dibersih sateuacanna sateuacan las. ABDI...
    Maca deui
  • Laser ngabersih minyak (kecuali cat)

    Laser ngabersih minyak (kecuali cat)

    Laser cleaning oil stain (except paint) The cross-sectional view of the paint residue is exactly the opposite of the shape trend of the light intensity distribution we saw. This is because the heat generated by the strong light distribution is much higher than the weak light. Our experimental r...
    Maca deui
  • Nyabutan karat laser

    Nyabutan karat laser

    Bisa dibersihkeun gancang, sacara écés sareng akurat pikeun ngaleupaskeun lapisan karat permukaan Portabel karat ngaleungitkeun mesin alat henteu ngaruksak substrat; Bisa dianggo for lila kalayan biaya operasi rendah; Alat parantos nyadar operasi otomatis sareng operasi saderhana; Prot lingkungan ...
    Maca deui
  • Mesin cuci ban karét laser

    Mesin cuci ban karét laser

    Nalika tangtangan ngabersihkeun ban ban némbongan, laser Lingxiu parantos ngagaduhan set lengkep anu cekap sareng gancang-gancang ti solusi genggem nepi ka sistem beberesih laser otomatis. Permukaan kompleks. Sistem beberesih laser otomatis tiasa ngabersihan sajumlah ageung komponén kapang tepat, ...
    Maca deui