Laser las Mesin

las laser serat

853a64975

mesin Ieu cocog pikeun las tina emas, pérak, titanium, nikel, tin, tambaga, aluminium sarta logam lianna sarta bahan alloy na, bisa ngahontal las precision sami antara logam jeung logam dissimilar, geus loba dipaké dina alat-alat aerospace, shipbuilding, instrumentation, produk mékanis jeung listrik, otomotif tur industri lianna.

las laser serat

9bbd8008

Aplikasi Keur loba dipaké dina aviation, mesin, pabrik mobile, komunikasi, industri kimia, alat-alat listrik, hadwér katut mobil pabrik Automobile cadang Bagian: hidrolik jacking uas, filter, sensor, klep éléktromagnétik Litium batre: columnar nut cap Mobile telepon: tab, backboard éléktronik Industri: sensor, motor rotor, capacitance, relay Kitchenware & mandi panerapan: ketel, keran, hook, trough, dapur ventilator jsb