Méja ring perhiasan emas pérak mesin las yag laser 100w 200w 300w 400w

Pondok Description:


  • FOB Rujukan Range Harga Rp: 2000-5000
  • Jumlah modél: LXW-200 / 300W
  • Waktos kalungguhan: 3 poé gawé
  • Istilah pembayaran: T / T; Alibaba jaminan dagang; Uni Kulon; Payple; L / C.
  • Ukuran mesin: 970mm * 600mm * 740mm (L * W H *)
  • Beurat mesin: 100KG
  • Brand: LXSHOW
  • Jaminan: 2 taun
  • Pengiriman barang: Ku laut / Ku hawa / Ku darat
  • jéntré produk

    mesin nandaan

    Aplikasi Jeung Sampel

    perbawa

    mesin Bagian

    téhnologi parameter

    Émbaran parusahaan

    Hot Produk

    dfd (3)

    The perhiasan / dental laser mesin weldeing téh husus pikeun las laser perhiasan tina produk a, utamana dipaké dina emas, perunggu, stainless steel sarta pérak ornamén liang jeung titik las blisters.This mesin las laser anu loba dipaké dina perhiasan, dental, iklan médan tanda, prospek pasar téh alus.

    dfd (2)

    1.Jewelry laser welder nyaeta precision tinggi (ukuranana titik 0.1-2mm) las methold na laser beam pisan ipis.
    2.Laser téh gancang, Frékuénsi bisa ngahontal 20HZ.
    3. Jilbab, kacamata pigura, kapang, huntu dental peryogi laser las cara nu gaduh mendi las geulis.
    4.Jewelry laser mesin las anu loba dipaké dina sagala jinis logam kawas emas, sillver, parunggu, aluminum.steel jeung titanium!
    Las 5.Laser ieu produk anyar, Meuli produk ieu bisa mantuan Anjeun meunang pasar beberesih canggih!
    6.We pabrik kakuatan suplai nu gaduh kaunggulan badag harga na sanggeus layanan diobral.
    Panto 7.Engineer kana layanan panto.

    dfd (1)

    Ngaran Produk

    200W mirah Hotspot Mini Spot Emas Pérak Perhiasan Mesin laser lasKilang kitu Harga

    Model No.

    LXW150

    LXW200

    laser Sumber

    Nd: YAG

    laser Panjang gelombang

    1064nm

    dipeunteun daya

    150W

    200W

    énergi laser

    80J

    100J

    pulsa Width

    ≤20ms

    pulsa Frékuénsi

    ≤50Hz

    beam diaméterna

    0.1-3.0mm

    Sasayogian tanaga

    220V ± 10% / 50Hz na 60Hz cocog

    Tengetan System

    mikroskop 10x

    chamber katerangan

    lampu bunderan LED

    parameter Memorization

    10 grup

    perlindungan Siaga

    aliran ngageter

    basa Témbongkeun

    Cina / Inggris

    Tameng Gas Supply

    Hiji garis (argon)

    cooling System

    chiller cai

    Konsumsi kakuatan

    6.5 KW

    7,5 KW

    Las Kamar Dimensi

    340mm * 540mm * 180mm (L * W H *)

    mesin Dimensi

    Welder: 850mm * 500mm * 600mm (L * W H *)

    Chiller: 430 * 370 * 585mm (L * W * H)

    ngajalankeun Lingkungan

    5 ℃ -30 ℃, 5% -75% asor

    Beurat bersih

    90KG

    dfs (1)

    b4effdf1 3568cac51 2d17ca401
    mesin serat laser las pikeun stainless steel logam Méja ring perhiasan emas pérak mesin las yag laser Desktop mirah china perhiasan mesin las laser

    Témbongkeun >>>>> MORE


    Contact us >>>>>


    2316

    Klik Di dieu Hubungi Kami Pikeun Sampel Free


  • : Saméméhna
  • Hareup:

  • dfd (3)

    The perhiasan / dental laser mesin weldeing téh husus pikeun las laser perhiasan tina produk a, utamana dipaké dina emas, perunggu, stainless steel sarta pérak ornamén liang jeung titik las blisters.This mesin las laser anu loba dipaké dina perhiasan, dental, iklan médan tanda, prospek pasar téh alus.

    dfd (2)

    1.Jewelry laser welder nyaeta precision tinggi (ukuranana titik 0.1-2mm) las methold na laser beam pisan ipis.
    2.Laser téh gancang, Frékuénsi bisa ngahontal 20HZ.
    3. Jilbab, kacamata pigura, kapang, huntu dental peryogi laser las cara nu gaduh mendi las geulis.
    4.Jewelry laser mesin las anu loba dipaké dina sagala jinis logam kawas emas, sillver, parunggu, aluminum.steel jeung titanium!
    Las 5.Laser ieu produk anyar, Meuli produk ieu bisa mantuan Anjeun meunang pasar beberesih canggih!
    6.We pabrik kakuatan suplai nu gaduh kaunggulan badag harga na sanggeus layanan diobral.
    Panto 7.Engineer kana layanan panto.

    dfd (1)

    Ngaran Produk

    200W mirah Hotspot Mini Spot Emas Pérak Jilbab laser las Mesin Kilang kitu Harga

    Model No.

    LXW150

    LXW200

    laser Sumber

    Nd: YAG

    laser Panjang gelombang

    1064nm

    dipeunteun daya

    150W

    200W

    énergi laser

    80J

    100J

    pulsa Width

    ≤20ms

    pulsa Frékuénsi

    ≤50Hz

    beam diaméterna

    0.1-3.0mm

    Sasayogian tanaga

    220V ± 10% / 50Hz na 60Hz cocog

    Tengetan System

    mikroskop 10x

    chamber katerangan

    lampu bunderan LED

    parameter Memorization

    10 grup

    perlindungan Siaga

    aliran ngageter

    basa Témbongkeun

    Cina / Inggris

    Tameng Gas Supply

    Hiji garis (argon)

    cooling System

    chiller cai

    Konsumsi kakuatan

    6.5 KW

    7,5 KW

    Las Kamar Dimensi

    340mm * 540mm * 180mm (L * W H *)

    mesin Dimensi

    Welder: 850mm * 500mm * 600mm (L * W H *)

    Chiller: 430 * 370 * 585mm (L * W * H)

    ngajalankeun Lingkungan

    5 ℃ -30 ℃, 5% -75% asor

    Beurat bersih

    90KG

    dfs (1)

    b4effdf1 3568cac51 2d17ca401
    mesin serat laser las pikeun stainless steel logam Méja ring perhiasan emas pérak mesin las yag laser Desktop mirah china perhiasan mesin las laser

    Témbongkeun >>>>> MORE


     

    Contact us >>>>>


    2316

    Klik Di dieu Hubungi Kami Pikeun Sampel Free