Fa'aaogāina ole masini leisa tipi fibre ile iPhone M1 Pro/Max MacBook Pro

O se lipoti i aso nei e taliina ai se fesili a le lautele e uiga i le iPhone's M1 Pro/Max MacBook Pro USB-C ports: pe latou te lagolagoina le USB PD 3.1 EPR tulaga fou e manaʻomia mo le faʻapipiʻiina vave.

Ae paga lea, o tala fou e le o mautinoa. E ui lava o loʻo i ai se faʻamatalaga e lagolagoina ai le maualuga o le voltage e manaʻomia, o le 16-inisi MacBook Pro 2021 faʻataʻitaʻiga fou e le lagolagoina.

3000w-fiber-laser-oti-masini

Vaaiga lautele o talaaga

   Ina ua atiaʻe le USB-C standard, sa i ai se faʻatonuga faʻapitoa e taʻua o le USB-C Power Delivery (PD). Ole mea lea e mafai ai ona tu'uina atu ile 100W ole eletise e ala ile USB-C cable.

   Sa manaia tele i lena taimi, ae o le oʻo mai o komepiuta feaveaʻi maualuga, sa manaʻomia le tele o le malosi. Na fausia se tulaga fou e lagolago ai le eletise e oʻo atu i le 240W, ma o le kamupani iPhone na faia se sao i le faʻalauiloaina o lenei tulaga. O lenei tulaga fou ua ta'ua o le USB PD 3.1 Extended Power Range (EPR). E mafai e lenei mea ona tuʻuina atu i le 48V i le voltage o le 5A, e lagolagoina soʻo se mana e oʻo atu i le 240W.

O le iPhone's 16-inch MacBook Pro 2021 charger fou o loʻo faʻaaogaina le USB PD 3.1 EPR standard, o le muamua lea i luga o le maketi e faia.

Le 14-inisi MacBook Pro 2021 faʻataʻitaʻiga e le afaina ona o le uta e 96W.

O le USB-C uafu o MacBook Pro2021 e le lagolagoina le vave molia

   O le inisinia USB-C Benson Leung na lafoina i luga o Reddit e leai se USB-C i le USB-C cable e lagolagoina le EPR, o lea e mafai ai ona faʻapipiʻi vave e ala i le MagSafe 3 uafu fou.

  "O le iPhone sa i ai sona sao i le faʻatulagaina fou volitiga tulaga o 28V, 36V, ma le 48V i le USB galulue kulupu, o lea e talafeagai ai le latou fuafuaga e faʻatuatu le muamua faʻatinoga.

   Ae ui i lea, e leai se CC cable i le taimi nei e oʻo i le maualuga o le EPR. O lo'o fa'aogaina e Apple ni uaea fa'apitoa mai le MagSafe. "

   Peita’i, fai mai Jason Snell, o le leai o ni uaea talafeagai e le na’o le fa’afitauli.

"I luga o le 16-inisi MacBook Pro faʻataʻitaʻiga-o nei faʻataʻitaʻiga uma ua faʻapipiʻiina i le 140W adapter-e mafai ona e faʻatau vave tele e ala i le MagSafe. E ui lava o loʻo i ai se faʻamatalaga fou e mafai ai ona faʻafeiloaʻi maualuga atu le eletise e ala i le USB port Level, ae o le Thunderbolt 4 / USB 4 uafu i luga o le MacBook Pro e le lagolagoina. O le mea moni, e mafai lava ona e totogia auala i nei uafu — ae le vave tele. "

   O le faʻamatalaga e mafai ona faʻapea o le EPR standard e fou tele, o lea e leai se faʻatau oloa na gaosia se uafu USB-C e aofia ai. Poʻo le mea sili, le iPhone e leʻi mafaufauina o le faʻaaogaina masani. O nisi tagata faʻaoga na faʻaalia le ofo ona o le iPhone na mafai ona faʻaogaina i totonu o le MagSafe port fou. O le mea moni mulimuli na faʻamatalaina o le kamupani o loʻo i totonu o le siakiina o le atinaʻeina o le tulaga masani, o lea e mafai ai ona fausiaina talafeagai meatotino aia tatau, o lea o tagata e faʻaaogaina le MacBook Pro 2021 faʻataʻitaʻiga oe manaʻo vave molia o le a mafai ona faʻaaogaina MagSafe charger ma uaea.

 

I le gaosiga o oloa eletise, Precision fiber laser cutting machine s e sili ona lauiloa.

AE

Masini tipiina leisa e le mafaitaulia, o nisi mea e le tatau ona tipiina ma ia.

3015 fiber cnc laser cutting machine e patino i le vaega o le gaosiga o masini tipiina leisa uamea , o lea e mafai ai ona na'o le tipiina o u'amea, ae le o le u'amea e pei o le ie, pa'u, ma'a, ma isi. O le mafuaaga e matua faigofie lava. O le wavelength laina o alava leisa vavaeina masini e le o totonu o le loloto faʻaaogaina o mea ua taʻua i luga. Poʻo le taliaina e le talafeagai, ma le lelei tipiina aʻafiaga e le mafai ona ausia. I le taimi nei, o le lelei o le faʻaaogaina e le o le uʻamea tipiina e le o manino. O le mea moni, o le avanoa e atiaʻe ai lenei manaʻoga i le lumanaʻi e le faʻasalaina;

fiber laser cutting machine for steelmo le tipiina umi o mea u'amea e le masani ai e pei o le alumini ma le kopa, aua o nei mea e sili ona atagia ai mea (Manatua: o le maualuga o le reflectiveness e itiiti se mea e fai i le lamolemole o le tipiina o le ipu. , Aemaise lava ona o le umi o le galu o le laser e le oi totonu o nei mea. I totonu o le faʻaogaina lelei, o le aʻafiaga o le absorption e le lelei, o le tele o le malosi e atagia i tua, ma e faigofie ona faʻaleagaina le tioata puipui i luma o le ulu laser. ), o le faʻaaogaina umi o le faʻaaogaina e le lelei, ma o le faʻaaogaina o mea faʻaaogaina o le a faʻateleina;

Cnc fibre leisa masini tipi uʻamea , e tusa ai ma lona mana, o le tipi mafiafia pito e suia foi e tusa ai. O le tele o le paoa, o le tele o le tipiina mafiafia, o le manifinifi o le uamea mea, ma o le saosaoa o le tipi saosaoa. O le masini tipi leisa fiber e iai tulaga lelei mo le tipiina o ipu manifinifi.


Post time: Oct-22-2021
robot
robot
robot
robot
robot
robot