Лазерно рязане на въглеродна стомана

Традиционният метод на рязане е много лош при рязане на въглеродна стомана и други материали, а качеството на пробата за рязане не е високо. Но след като машина лазерно рязане влакнанавлиза на пазара, ситуацията се промени много. Тъй като въглеродната стомана съдържа въглерод, тя не отразява силно светлината и абсорбира много добре светлината. Въглеродна стомана е най-подходящата за обработка с лазерно рязане и най-добрият ефект сред всички метални материали. Следователно машина за лазерно рязане на влакна 6kw е в производството на въглеродна стомана. Има непоклатими части.
The raw material price of carbon steel is several times cheaper than stainless steel, and its application is more extensive. In addition to steel pipes, stainless steel, cast iron, wrought iron, and cast aluminum, a carbon steel metal furniture is intensively on the market, from furniture parts to whole furniture, from the indoor to the outdoor. The original cold and hard "iron guy", after being processed by the carbon steel 3kw fiber laser cutting machine price, is entering people's lives in various postures.
В традиционния процес на обработка на въглеродна стомана, поради липсата на оборудване, обработената въглеродна стомана е предразположена към белези, пукнатини, отлагане, бели петна, примеси, разхлабеност и т.н. Следователно, машината за лазерно рязане на въглеродна стомана с влакна 2000w, която отговаря на настоящата ситуация, се превърна в първия избор на пазара.
При лазерно рязане на въглеродна стомана лазерът, излъчван от лазера, облъчва повърхностния слой на въглеродна стомана, а високата температура, генерирана мигновено, под действието на спомагателния газ, бързо възниква със силиция, манган, сяра, фосфор и други елементи съдържащи се в въглеродна стомана Реакция, окисляване и топене и изпаряване, могат да проникнат в въглеродна стомана и след това да контролират лазерното изместване чрез цифрово управление, за да се постигне целта на рязане.
Машината за лазерно рязане с метални лампи от въглеродна стомана има уникални предимства. Скоростта на рязане с лазер е бърза и точността на рязане е висока. Той може да отговаря на всички изисквания на технологията за обработка на ламарини, а режещата повърхност е гладка, гладка, красива, лесна за използване, безопасна и рентабилна. Това са всякакви машини. Обработката е несравнима.
Като напреднал производител на домашно лазерно оборудване, LXSHOW се самоусъвършенства в продължение на много години в областта на лазерно рязане на влакна за лазерно рязане на тръби, особено с висока мощност на лазерно рязане на влакна с покритие, и допринесе много висококачествени продукти на пазара за обработка на метали ,


Време за публикуване: юни-17-2020
robot
robot
robot
robot
robot
robot