Gambar Company

Jinan Lingxiu Laser, ditetepake ing Juli 2004, ndarbeni luwih saka 500 meter saka nggoleki lan ruang kantor, luwih saka 32000 meter factory.All mesin, liwati bukti asli CE Uni Eropa, certificate Amérika FDA lan sertifikasi kanggo ISO 9001.

Produk sing didol kanggo Amerika Serikat, Kanada, Australia, Europe, South wétan Asia, Afrika etc, luwih saka 120 negara lan wilayah, lan sumber layanan OEM kanggo luwih saka 30 pabrik.