Klik kanggo ndeleng video

bab lxshow

Jinan Lingxiu Laser, ditetepake ing Juli 2004, ndarbeni luwih saka 500 meter saka nggoleki lan ruang kantor, luwih saka 32000 meter factory.All mesin, liwati bukti asli CE Uni Eropa, certificate Amérika FDA lan sertifikasi kanggo ISO 9001. Products sing didol kanggo Amerika Serikat, Kanada, Australia, Europe, South wétan Asia, Afrika etc, luwih saka 120 negara lan wilayah, lan sumber layanan OEM kanggo luwih saka 30 pabrik. Products kita kalebu Kabeh jenis 1.Fiber laser machine nglereni / Laser menehi / welding / CO2 Laser engraving / mesin cuci. 2.Vibrating piso mesin nglereni. 3.Plasma nglereni mesin lan supaya ing.

ndeleng liyane
Apa milih kita

Apa milih kita

  • We cooperated supplier of Famous account kabeh ndonya
    We cooperated supplier of account misuwur kabeh ndonya
  • kuat kontrol lan manajemen.
    kuat kontrol lan manajemen.
  • User manual / CD / layanan Online / latihan Free in pabrik / Training in Panggonan pelanggan '
    User manual / CD / Online layanan / latihan Free in pabrik / Training in Panggonan pelanggan '
  • Swara 5000 set / taun produced.We bakal menehi layanan profesional lan pas wektune ing saben supaya.
    Swara 5000 set / taun produced.We bakal menehi layanan profesional lan pas wektune ing saben supaya.
  • Apa milih kita

    produk kita

    Honor Lan Certificate

    Puji customer

    Packagingand Transportasi

    • f2104341
    • 9aa34ddf
    • 117b1882
    • 04f7b1a5
    • 2a83bdb1
    • dgdffg (1)
    • dgdffg (2)
    • dgdffg (3)
    • dgdffg (4)
    • dgdffg (5)
    • duwuk
    • sdf (1)
    • sdf (2)
    • sdf (3)
    • dfg
    Boten ngalahaken ningali asil pungkasan ing wong. Menawa mesin LXSHOW laser punika nengen kanggo sampeyan dening njupuk brochure karo laser ukir conto.
    PANALITEN SAIKI Njaluk Free Brochure lan Sampel

    riko customer

    tim Company

    • Ery
    • weyui
    • werwt
    • qwqt
    • qqwr
    • weyty
    • qwr

    Paling mbiyantu FAQ

    • Carane babagan babar pisan?

      Mesin karo bagean utama (kalebu Consumables) bakal diganti gratis (sawetara bagéan bakal maintained) nalika yen masalah sak periode babar pisan.
      1.Fiber mesin nglereni laser: 3 taun kualitas garansi.
      2.Vibrating mesin nglereni piso: 2 taun kualitas garansi.
      3.Plasma mesin nglereni: 2 taun kualitas garansi.
      4.Laser mesin menehi: 3 taun kualitas garansi.
      5.Laser welding: 2 taun kualitas garansi.
      6.Plasma mesin nglereni: 2 taun kualitas garansi
    • Aku ora ngerti endi sing cocok kanggo kula?

      Mangga marang kula Panjenengan
      1.Fiber mesin nglereni laser:
      1) Ukuran maksimum karya: milih model sing paling cocok.
      2) Bahan lan kekandelan Cutting: Power of generator laser.
      3) industri Bisnis: We ngedol kathah lan menehi saran ing baris bisnis iki.
      2.Vibrating mesin nglereni piso:
      1) Ukuran maksimum karya: milih model sing paling cocok.
      2) Bahan: milih cutter piso sing paling cocok.
      3) Cutting kekandelan: Power of piso cutter
      4) Cutting efek sampel: konfirmasi piso cocok maneh lan apa CCD utawa bagéan pilihan liyane perlu utawa ora.
      5) industri Bisnis: We ngedol kathah lan menehi saran ing baris bisnis iki.
      3.Plasma mesin nglereni:
      1) Ukuran maksimum karya: milih model sing paling cocok.
      2) Bahan lan kekandelan Cutting :: milih daya sing paling cocok.
      4.Laser mesin menehi:
      1) ukuran karya Max: Kita bisa nindakake ukuran karya karo 110 * 100mm ----- 300mm * 300mm.
      2) Bahan lan efek menehi: kita bakal mriksa apa mesin kita cocok kanggo sampeyan utawa ora lan milih daya sing paling cocok lan bagean pilihan.
      5.Laser welding:
      1) produk lan bahan saka produk
      2) Welding ambane
      3) jarak antarane driji sikil saka prakaryan ngelas
      industri 4) Bisnis: We ngedol kathah lan menehi saran ing baris bisnis iki.
      6.Laser Cleaning mesin
      1) bahan
      2) apa jenis kotor
      3) kekandelan saka kotor Panjenengan
    • Syarat-syarat pembayaran?

      Alibaba tanggungan perdagangan / TT / West Union / Payple / LC / Cash lan ing.
    • Aja duwe document CE lan dokumen liyane kanggo khusus reresik?

      Ya, kita kudu Original. Ing kawitan kita bakal nuduhake sampeyan lan Lan sawise pangiriman kita bakal menehi CE / Packing dhaftar / Commercial Invoice / Sales kontrak kanggo khusus reresik.
    • Aku ora ngerti carane nggunakake sawise aku nampa Utawa aku masalah sak nggunakake, piye carane?


      1) Kita wis rinci manual pengguna karo gambar lan CD, sampeyan bisa sinau langkah dening step.And user manual nganyari saben sasi kanggo learning gampang yen ana apa nganyari ing mesin.
      2) Yen duwe masalah sak nggunakake, sampeyan kudu Teknisi kita kanggo ngadili Masalah liya bakal ditanggulangi dening kita. Kita bisa nyedhiyani tim panampil / Whatsapp / Email / Phone / Skype karo cam nganti kabeh masalah finished.We uga bisa nyedhiyani layanan Door yen perlu.
    • wektu kiriman


      1.Fiber mesin nglereni laser: konfigurasi Umum: 15 dina. Selaras: 15-25 apa dina.
      2.Vibrating piso mesin nglereni: konfigurasi Umum: 7 dina. Selaras: 7-12 apa dina.
      3.Plasma mesin nglereni: konfigurasi Umum: 5 dina. Selaras: 5-7 apa dina.
      4.Laser mesin menehi: konfigurasi Umum: 3 dina. Selaras: 5-7 apa dina.
      5. days welding Laser: konfigurasi Umum: 3 dina. Selaras: 5-7 apa dina.
      Mesin cleaning 6.Laser: 5-10 apa dina.

      Panuntun nggunakake paling mbiyantu

      • Kedher piso cutter
        Kedher piso cutter
      • Laser menehi maching
        Laser menehi maching
      • Fiber Laser cutting machine
        Fiber Laser cutting machine
      • welding Laser
        welding Laser
      ndeleng More