Klik pikeun nempo video

ngeunaan lxshow

Ijinan Lingxiu laser, dijieun dina bulan Juli 2004, owns leuwih ti 500 méter pasagi nalungtik tur spasi kantor, leuwih ti 32000 méter pasagi factory.All mesin, lulus auténtikasi CE Uni Éropa, sertipikat Amérika FDA sarta Certified kana ISO 9001. Produk nu dijual ka AS, Kanada, Australia, Éropa, Selatan wétan Asia, Afrika jsb, leuwih ti 120 nagara jeung wewengkon, sarta suplai jasa OEM pikeun leuwih ti 30 manufactures. Produk kami ngawengku Sadaya jenis 1.Fiber laser mesin motong / laser nyirian / las / CO2 laser ukiran / mesin diberesihkeun. 2.Vibrating péso mesin motong. 3.Plasma motong mesin jeung saterusna.

nempo leuwih
Naha milih kami

Naha milih kami

  • Urang cooperated supplier of Inohong brand sakuliah dunya
    We cooperated supplier of Famous brand all over world
  • kadali nu ketat tur manajemén.
    Strict control and management.
  • manual pamaké / CD / jasa Online / latihan Free di pabrik / Pelatihan di tempat nasabah '
    User manual/CD/Online service/Free training in factory/Training in customers’ place
  • Leuwih 5000 susunan / sataun produced.We bakal masihan layanan profésional sarta timely on unggal urutan.
    Over 5000 sets/year produced.We will give professional and timely service on every order.
  • Naha milih kami

    produk urang

    Ngahargaan Jeung bijil

    Puji customer

    Packagingand Transportasi

    • f2104341
    • 9aa34ddf
    • 117b1882
    • 04f7b1a5
    • 2a83bdb1
    • dgdffg (1)
    • dgdffg (2)
    • dgdffg (3)
    • dgdffg (4)
    • dgdffg (5)
    • dfgd
    • sdfs (1)
    • sdfs (2)
    • sdfs (3)
    • dfg
    Euweuh ketukan ningali hasil tungtung di jalma. Tempo lamun hiji mesin LXSHOW laser nya katuhu pikeun anjeun ku lalaki brosur sareng laser engraved sampel.
    Panalungtikan AYEUNA Cokot hiji Free brosur jeung Sampel

    mangga buka customer

    tim parusahaan

    • ery
    • weyui
    • werwt
    • qwqt
    • qqwr
    • weyty
    • qwr

    Paling mantuan FAQ

    • Kumaha ngeunaan jaminan?

      The machine with main parts(excluding the consumables) shall be changed free of charge(some parts will be maintained) when if any problem during the warranty period.
      1.Fiber laser cutting machine:3 years quality guaranty.
      2.Vibrating knife cutting machine:2 years quality guaranty.
      3.Plasma cutting machine:2 years quality guaranty.
      4.Laser marking machine:3 years quality guaranty.
      5.Laser welding machine:2 years quality guaranty.
      6.Plasma cutting machine:2 years quality guaranty
    • Kuring henteu weruh anu salah téh cocog pikeun kuring?

      Please tell me your
      1.Fiber laser cutting machine:
      1) Max work size:choose most suitable model.
      2) Materials and Cutting thickness:Power of laser generator.
      3) Business industries:We sell a lot and give advice on this business line.
      2.Vibrating knife cutting machine:
      1) Max work size:choose most suitable model.
      2) Materials:choose most suitable knife cutter.
      3) Cutting thickness:Power of knife cutter
      4) Cutting sample effect:confirm knife suitable again and whether CCD or other optional parts is needed or not.
      5) Business industries:We sell a lot and give advice on this business line.
      3.Plasma cutting machine:
      1) Max work size:choose most suitable model.
      2) Materials and Cutting thickness::choose most suitable power.
      4.Laser marking machine:
      1) Max work size:We can do work size with 110*100mm-----300mm*300mm.
      2) Materials and marking effect:we will check whether our machine is suitable for you or not and choose a most suitable power and optional parts.
      5.Laser welding machine:
      1) Your products and materials of products
      2) Welding depth
      3) distance between the toes of a weld
      4) Business industries:We sell a lot and give advice on this business line.
      6.Laser Cleaning machine
      1) your materials
      2) what kind impurity
      3) the thickness of your impurity
    • istilah mayar?

      Alibaba trade assurance/TT/West Union/Payple/LC/Cash and so on.
    • Dupi anjeun gaduh dokumen CE sarta dokumén lianna pikeun adat clearance?

      Yes,we have Original. At first we will show you and And after shipment we will give you CE/Packing list/Commercial Invoice/Sales contract for customs clearance.
    • Kuring henteu weruh kumaha ngagunakeun sanggeus abdi nampi Atawa i gaduh masalah salila pamakéan, kumaha atuh?


      1) We have detailed user manual with pictures and CD,you can learn step by step.And our user manual update every month for your easy learning if there is any update on machine.
      2) If have any problem during use,you need our technician to judge The problem elsewhere will be solved by us. We can provide team viewer /Whatsapp/Email/Phone/Skype with cam till all of your problems finished.We can also provide Door service if you need.
    • Waktos pangiriman


      1.Fiber mesin motong laser: Konfigurasi Umum: 15 poé. Ngaropéa: 15-25 poé berpungsi.
      2.Vibrating péso mesin motong: Konfigurasi Umum: 7 poé. Ngaropéa: 7-12 poé berpungsi.
      3.Plasma mesin motong: Konfigurasi Umum: 5 dinten. Ngaropéa: 5-7 poé berpungsi.
      4.Laser mesin nyirian: Konfigurasi Umum: 3 poé. Ngaropéa: 5-7 poé berpungsi.
      5. poé mesin las laser: Konfigurasi Umum: 3 poé. Ngaropéa: 5-7 poé berpungsi.
      6.Laser cleaning machine:5-10 working days.

      Panungtun pamakéan paling mantuan

      • Béja péso cutter
        Béja péso cutter
      • Laser nyirian maching
        Laser nyirian maching
      • Mesin motong serat serat
        Mesin motong serat serat
      • mesin las laser
        mesin las laser
      nempo More