Klik pikeun nempo video

ngeunaan lxshow

Ijinan Lingxiu laser, dijieun dina bulan Juli 2004, owns leuwih ti 500 méter pasagi nalungtik tur spasi kantor, leuwih ti 32000 méter pasagi factory.All mesin, lulus auténtikasi CE Uni Éropa, sertipikat Amérika FDA sarta Certified kana ISO 9001. Produk nu dijual ka AS, Kanada, Australia, Éropa, Selatan wétan Asia, Afrika jsb, leuwih ti 120 nagara jeung wewengkon, sarta suplai jasa OEM pikeun leuwih ti 30 manufactures. Produk kami ngawengku Sadaya jenis 1.Fiber laser mesin motong / laser nyirian / las / CO2 laser ukiran / mesin diberesihkeun. 2.Vibrating péso mesin motong. 3.Plasma motong mesin jeung saterusna.

nempo leuwih
Naha milih kami

Naha milih kami

  • Urang cooperated supplier of Inohong brand sakuliah dunya
    We cooperated supplier of Famous brand all over world
  • kadali nu ketat tur manajemén.
    Strict control and management.
  • manual pamaké / CD / jasa Online / latihan Free di pabrik / Pelatihan di tempat nasabah '
    User manual/CD/Online service/Free training in factory/Training in customers’ place
  • Leuwih 5000 susunan / sataun produced.We bakal masihan layanan profésional sarta timely on unggal urutan.
    Over 5000 sets/year produced.We will give professional and timely service on every order.
  • Naha milih kami

    produk urang

    Ngahargaan Jeung bijil

    Puji customer

    Packagingand Transportasi

    • f2104341
    • 9aa34ddf
    • 117b1882
    • 04f7b1a5
    • 2a83bdb1
    • dgdffg (1)
    • dgdffg (2)
    • dgdffg (3)
    • dgdffg (4)
    • dgdffg (5)
    • dfgd
    • sdfs (1)
    • sdfs (2)
    • sdfs (3)
    • dfg
    Euweuh ketukan ningali hasil tungtung di jalma. Tempo lamun hiji mesin LXSHOW laser nya katuhu pikeun anjeun ku lalaki brosur sareng laser engraved sampel.
    Panalungtikan AYEUNA Cokot hiji Free brosur jeung Sampel

    mangga buka customer

    tim parusahaan

    • ery
    • weyui
    • werwt
    • qwqt
    • qqwr
    • weyty
    • qwr

    Paling mantuan FAQ

    • Kumaha ngeunaan jaminan?

      Mesin jeung bagian utama (kaasup nu consumables) bakal robah haratis (sawatara bagian bakal dijaga) nalika lamun sagala masalah salila periode jaminan.
      1.Fiber mesin motong laser: 3 taun kualitas ngajamin.
      2.Vibrating mesin motong péso: 2 taun kualitas ngajamin.
      3.Plasma mesin motong: 2 taun kualitas ngajamin.
      4.Laser mesin nyirian: 3 taun kualitas ngajamin.
      5.Laser mesin las: 2 taun kualitas ngajamin.
      6.Plasma cutting machine:2 years quality guaranty
    • Kuring henteu weruh anu salah téh cocog pikeun kuring?

      Mangga ngawartosan Anjeun
      1.Fiber mesin motong laser:
      1) Ukuran Max Karya: milih modél nu paling merenah.
      2) Bahan sarta ketebalan motong: Power of generator laser.
      3) industri Usaha: Urang ngajual pisan tur méré saran on garis bisnis ieu.
      2.Vibrating mesin motong péso:
      1) Ukuran Max Karya: milih modél nu paling merenah.
      2) Bahan: milih cutter péso nu paling merenah.
      3) motong ketebalan: Power of péso cutter
      4) motong pangaruh sampel: mastikeun péso cocog deui jeung naha CCD atawa bagian pilihan séjén anu diperlukeun atawa henteu.
      5) industri Usaha: Urang ngajual pisan tur méré saran on garis bisnis ieu.
      3.Plasma mesin motong:
      1) Ukuran Max Karya: milih modél nu paling merenah.
      2) Bahan sarta ketebalan motong :: milih kakuatan nu paling merenah.
      4.Laser mesin nyirian:
      1) Ukuran karya Max: Urang tiasa ngalakukeun ukuran karya kalawan 110 * 100mm ----- 300mm * 300mm.
      2) Bahan sarta pangaruh nyirian: urang parios naha mesin kami téh cocog pikeun anjeun atanapi henteu na milih hiji kakuatan nu paling merenah jeung bagian pilihan.
      5.Laser mesin las:
      1) produk anjeun jeung bahan produk
      2) las jero
      3) jarak antara toes of a weld
      industri 4) Usaha: Urang ngajual pisan tur méré saran on garis bisnis ieu.
      6.Laser meresihan mesin
      1) Bahan anjeun
      2) jenis impurity
      3) the thickness of your impurity
    • istilah mayar?

      Alibaba jaminan perdagangan / TT / Kulon Uni / Payple / LC / Cash jeung saterusna.
    • Dupi anjeun gaduh dokumen CE sarta dokumén lianna pikeun adat clearance?

      Sumuhun, urang kudu Asli. Awalna urang némbongkeun Anjeun tur Jeung sanggeus kiriman maka kami bakal méré Anjeun CE / Packing daftar / komérsial invoice / Penjualan kontrak bagi adat clearance.
    • Kuring henteu weruh kumaha ngagunakeun sanggeus abdi nampi Atawa i gaduh masalah salila pamakéan, kumaha atuh?


      1) Urang geus wincikan manual pamaké kalawan gambar na CD, anjeun tiasa diajar step by step.And pamaké manual update kami unggal bulan keur learning gampang Anjeun upami aya wae update dina mesin.
      2) If have any problem during use,you need our technician to judge The problem elsewhere will be solved by us. We can provide team viewer /Whatsapp/Email/Phone/Skype with cam till all of your problems finished.We can also provide Door service if you need.
    • Waktos pangiriman


      1.Fiber mesin motong laser: Konfigurasi Umum: 15 poé. Ngaropéa: 15-25 poé berpungsi.
      2.Vibrating péso mesin motong: Konfigurasi Umum: 7 poé. Ngaropéa: 7-12 poé berpungsi.
      3.Plasma mesin motong: Konfigurasi Umum: 5 dinten. Ngaropéa: 5-7 poé berpungsi.
      4.Laser mesin nyirian: Konfigurasi Umum: 3 poé. Ngaropéa: 5-7 poé berpungsi.
      5. poé mesin las laser: Konfigurasi Umum: 3 poé. Ngaropéa: 5-7 poé berpungsi.
      6.Laser cleaning machine:5-10 working days.

      Panungtun pamakéan paling mantuan

      • Béja péso cutter
        Béja péso cutter
      • Laser nyirian maching
        Laser nyirian maching
      • mesin serat motong
        mesin serat motong
      • mesin las laser
        mesin las laser
      nempo More