Предимства на машина за рязане влакна лазер в областта обработка метал

Оптични машина лазерно рязане има предимствата на добър ефект при рязане, бърза скорост на рязане, ниска цена за обработка, ниски разходи за поддръжка и т.н. Той се използва широко в цялостна обработка на ламарина, промишлеността и е незаменим рязане оборудване.

Устройството влакна лазерно рязане е популярно в листовия метал индустрия главно поради следните характеристики: 1. Машината за рязане влакно има гъвкавост и гъвкавост при обработката на метални пластини, подходяща за масово производство, могат да бъдат получени по едно време, и не изисква последваща вторична преработка, спестяване на труда и време значително да повиши ефективността на производството.

Тъй принцип на работа на устройството е за локално нагряване и стопяване на плочата с помощта на високо-енергийна и лъч с висока плътност, и след това се използва газ с високо налягане запазването на шлаката за завършване на рязане, така че не е необходимо за полиране, пробиване и т.н. Второ, лъчът на машината за рязане на влакната лазер се концентрира в зоната между 0.1-1mm, обхватът на действие е супер малък, така че точността обработка е много висока.

В допълнение, системата за автоматично управление на компютъра се използва в процеса на работа на машината за рязане на оптични влакна, и производствения процес безконтактно се използва за да се гарантира, че обработвания материал няма да бъдат засегнати от механичен натиск и не обработва металната плоча , Всяко въздействие върху точността.

Third, the fiber laser cutting machine has a short editing time, which can be directly imported into the equipment's control system through computer graphics. Only one artist can get the design of the pattern. However, the traditional cutting process and the processing pattern of sheet metal workpieces depend on the programming of the CNC machine tools and the molds made in advance. Each time a new product and a plate with a different shape are replaced, a new mold must be developed and a new The procedure requires high cost or labor everywhere, which is not conducive to forming competitiveness in the current market environment. For customers, shortening the production cycle means improving competitiveness, promoting cost control and maximizing economic value.


Мнение време: Feb-10-2020
robot
robot
robot
robot
robot
robot