Filifili le tulaga sa'o e taula'i i ai ma 'oti se pepa u'amea maualuga

O tulaga faʻapitoa eseese e masani ona iʻu ai i tikeri eseese o le maaleale o mea tipi, eseʻese slag tautau i le pito i lalo, ma e oʻo lava i mea e le mafai ona tipi;e ese le mea faigaluega tipi, ma o le mamao i le va o le laser taulaʻi ma le mea tipi e tatau ona fetuunai aʻo leʻi tipiina soʻo se mea..Eseese, le tulaga o le taulaiga o lemasini tipi alavao le a ese, e faapefea la ona filifili sa'o?
Fa'amatalaga o le tulaga taula'i: Le mamao mai le taula'i i le pito i luga o le mea faigaluega tipi.O le tulaga taulaʻi i luga aʻe o le mea faigaluega e masani ona taʻua o le taulaʻi lelei, ma o le tulaga taulaʻi i lalo o le mea faigaluega e masani ona taʻua o le taulaʻi leaga.
Taua o le tulaga taulaʻi: Suia le tulaga taulaʻi o lona uiga o le suia o le tele o le pito i luga ma totonu o le laupapa, o le faʻalauteleina o le umi e faʻateleina, o le vaʻa e mafiafia, o le vaʻa e lautele ma lautele, ma o le slenderness e aʻafia ai le mea faʻavevela, matala. lapopo'a ma le pala .
Fa'atonuga lelei le tipiina
Mo le tipiina o le okesene carbon steel, faʻaaogaina se taulaʻi lelei, o le pito i lalo o le mea faigaluega, ma le lautele o le tipiina o le pito i luga e faʻaleleia ai le lafoaia o le slag, ma e aoga mo le okesene e oʻo atu i le pito i lalo o le mea faigaluega e auai i le atoatoa. tali fa'ama'i.I totonu o se vaega faʻapitoa, o le tele o le taulaʻi lelei, o le tele o le nofoaga i luga o le laupapa, o le muaʻi faʻavevela faataamilo i le matala ma le sui ma faʻaopoopoga e sili atu ona lava, o le lamolemole ma le susulu o le carbon steel cutting surface.O lenei metotia e faʻaaogaina ai le uamea e tipiina ai le ipu uʻamea mafiafia ma le taulaʻi lelei, faʻamautu tipi, lelei mo le lafoaia o le slag ma faigata ona atagia le malamalama lanumoana.

Le taula'iga tipi
O lona uiga, o le tipiina o loʻo taulaʻi i totonu o le mea faigaluega.I lenei faiga, talu ai o le mamao faʻatatau e sau mai luga o le tipi, o le lautele o le tipi e sili atu nai lo le tipi i luga o le mea faigaluega.I le taimi lava e tasi, o le tipiina o le ea e tele ma lava le vevela.A tipi u'amea u'amea, e fa'aogaina le tipi le lelei, ma o le pito e tipi e tutusa lelei.
O le faʻaogaina o le ipu aʻo leʻi tipiina, ona o le faʻaogaina o loʻo i ai se maualuga maualuga, o le faʻaogaina o le faʻaogaina o se taulaiga le lelei, lea e mafai ona faʻamautinoa ai o le tele o le nofoaga i le tulaga faʻapipiʻi e sili ona laʻititi, o le malosi malosi e sili ona tele, ma o le loloto o le faʻaogaina. tulaga, ua faaitiitia le taulaiga leaga.

Fa'ato'a fa'asolo le tipi
O lona uiga, o le tipiina o loʻo taulaʻi i luga o le mea faigaluega.E masani lava, o le tipi pito lata ane i le taulaiga e matua lamolemole, ma o le pito i lalo o le pito i lalo e faasolosolo malie ona talatala.O lenei tulaga e masani lava ona faʻaaogaina mo le faʻaauau pea o le tipiina o le laser o papatusi manifinifi ma le pulupulu lasers mo le maualuga o le galu umi o le vaporization malosi e tipi uʻamea laupepa.


Taimi meli: Feb-14-2020